Rustbuster Tank Slosh

24,3544,53 Incl. BTW

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Toepassing

De binnenzijde van de metalen brandstoftank van iedere klassieke auto of motorfiets is blootgesteld aan corrosie. Deze corrosie wordt veroorzaakt door de eigenschappen van moderne brandstof, met name benzine. Benzine bevat steeds meer alcohol (ethanol) die hygroscopisch is (vochtaantrekkend). Dit zorgt voor corrosive van de binnenzijde van de tank.

Om de binnenzijde van de tank van je klassieke auto of motorfiets duurzaam te beschermen is een brandstofresistente coating noodzakelijk. Dat type coating staat ook bekend als tank sealant of tank sealer. De tank sealant is eenvoudig aan te brengen: Ontroest de binnenzijde van de tank door middel van caustic soda en kiezels (te koop in onze webshop). Spoel de tank na met wate ren laat hem helemaal drogen.

Giet de tank sealant in de tank en manipuleer de tank in alle richtingen zodat de tank sealant alle uithoeken van de tank bereikt. Laat de sealant 48 uur uitharden en de tank van je klassieke auto of motorfiets is duurzaam beschermd.

Rustbuster Tank sealant kan ook kleine (roest)gaatjes in de tank afdichten.

Prestaties

Rustbuster tank sealer beschermt de binnenkant van de brandstoftank van klassieke voertuigen voor vele jaren. De laag wordt niet aangetast door de brandstof, ook niet als het voertuig langere tijd niet gebruikt wordt. In principe hoeft de behandeling met Tank Sealant maar één keer uitgevoerd te worden.

Extra informatie

Formaat

0,425L, 0,85L